Loco Typing App

Loco Typing App 2.56.57.1

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier.

De beste GO toetsenbord thema's zijn hier. Onze toetsenbord thema's zijn zeer goed ontworpen en kan gebruikt worden in alle sociale en communicatieve apps!

Uw smartphone is uw meest persoonlijke zaak! En omdat we allemaal verschillend zijn, proberen we u een breed scala van thema's aan te bieden, zodat u kunt kiezen wat je net als de meeste! Crazy Typing App is nu beschikbaar! Download het!

Voel je vrij om:

★ Geniet van de beste type-ervaring voor je Android telefoon met Crazy Typing App!

★ Ontdek de verschillende soorten van koele emoticons en emojis!

★ Experimenteer met verschillende thema's, omdat we publiceren nieuwe elke dag!

★ Geniet van de mooiste en meest kleurrijke toetsenbord thema's op de hele winkel!

Hoe te installeren:

★ Volg deze 3 stappen: de applicatie te openen na het downloaden, klik op de "als actieve thema Set" knop en selecteer het thema Crazy Typing App van de volgende pagina!

★ Crazy Typing App maakt gebruik van GO Keyboard. Als je dit niet hebt geïnstalleerd, wordt u doorgestuurd naar een download pagina!

★ Als je problemen hebt met het installeren van GO Keyboard, dan kunt u kijken deze instructie video: https://www.youtube.com/watch?v=f1-zuZJKcdE

Neem de tijd om te beoordelen en commentaar nadat u Crazy Typing App te installeren; Uw mening zal ons helpen om ons werk te verbeteren! En aarzel niet om ons te contacteren met eventuele suggesties of vragen die u heeft!

Loco Typing App

Download

Loco Typing App 2.56.57.1